PPV Livestream løsning

LIVE-TV.DK tilbyder PPV livestream løsninger

Vi samarbejder med såvel sportsklubber som virksomheder, med formidling af events, baseret på enten Pay-Per-View livestream eller som lukket live udsendelser.

Med efterfølgenden videoer, kan jeres bruger gense udsendelsen igen og igen eller vælge at købe videofilen.

 

Med vores komplette livestream løsning får i jeres "egen side", med billetsalg, event oplysninger og efterfølgende video salg.

 

Vi har siden 2009 lavet live-streaminger, langt de fleste med gratis adgang - som promoverings stream. Men nu er det også muligt at lave små PPV udsendelser, uden det hele går op i gebyr og databetalinger. Vi har derfor i lang tid, forsøgt at finde en Pay-Per-View løsning, som også økonomisk er til at arbejde med, for små events. Vi anbefaler et max. forventet antal bruger på ca. 300 online. (Forventer du flere bruger, har vi en anden og størrer løsning, uden begrænsninger for antal online bruger). Løsningen er her!

  • Betalingsplatform
  • Livestream produktion
  • Video salg eller gense

 

Det ser enkelt ud, men teknisk er det ikke helt så enkelt, fordi vi ønsker at give jer alle de muligheder, man som arrangører har brug for.

 

  • Flere billet typer. F.eks. en én dags billet, weekend billet eller et årskort
  • Nemt og hurtigt backend ændringer.
  • Brugertilgang fra flere enheder. F.eks kan en bruger starte med at købe en billet på sin computer, logud og login på sin smartphone eller tablet.
  • Misbrug af login. Platformen er beskyttet mod at flere kan lave login med samme brugeradgang.

Udover de tekniske løsninger har vi valgt at holde platformen "ren". Det skal være let overskueligt for brugerne. Vi har derfor bevist valgt at designet er enkelt og uden forstyrrende elementer.

 

Få en snak om hvordan vi sammen kan gennemføre din næste event som en VIP eller PPV livestream.

Kontakt: Tlf. 29 66 77 66 eller mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

PPV Live stream og video platform for virksomheder og sport

Referencer:

  Davidsen logo 300    Lindholm logo 200x238 frit    Danse Quilibrium logo  fjordhesten danmark