Alle livestream kan ses påcomputertabletsmartphone

Ofte får du den bedste oplevelse ved at hente det over på fjernsynet, ikke mindst fordi du ofte har en stor skærm og den rette afstand til skærmen, som dermed også giver det bedste billede.

Ønsker du udsendelserne på TV'et. Er det muligt med et kabel fra enheden til TV'et, typisk et HDMI kabel.

Har du Cromecast vil det være muligt at bruge. Du skal dog tjekke hvad der står i beskrivelsen, på eventet. Dette pga. vi bruger flere udbyder, og ikke alle tilbyder denne løsning.

Med Miracast kan du spejle en udsendelse fra computer til TV'et trådløst.

Med AirPlay kan du streame eller dele indhold fra dine Apple-enheder til dit Apple TV, dit AirPlay-kompatible smart-tv eller din Mac.

Der er mange App som forskelige streamingsplatforme bruger og det kan være, vi på nogle udsendelser, gør brug af disse platforme. Det vil altid stå på eventbeskrivelsen hvilke enheder der kan bruges.

Så der er flere måder at komme igang med livestream til fjernsyn. MEN det er op til dig, vi kender ikke dine setup og kan derfor ikke hjælpe med denne del. Vi kan kun give garanti for signalet, til din adgang på Live-tv.dk

BOOK DIN NÆSTE LIVE-STREAMING TLF. 29 66 77 66

Send en besked til Live-tv

Hvilke enheder kan jeg bruge

Du kan se og navigerer på computer, tablet og smartphone.

På hvert event vil det fremstå om du kan sende det direkte til dit TV eller om du skal bruge tilbehør i hjemmet.

TLF.

+45-29 66 77 66

Hvem er Live-tv.dk

Live-tv.dk tilhøre Sports-web som laver live-streaming, videoproduktioner og hjemmesider for sports foreninger, klubber, forbunde samt private virksomheder og offentlige institutioner i danmark.

Firmaet blev stiftet i 2010 og har gennem tiden udført masser af live produktioner, video produktioner samt hjemmesider.

Indehaver: Kurt Simonsen